Grote voorraad
Nieuw & gebruikt
Afhalen & bezorgen
Grote voorraad
Nieuw & gebruikt
Afhalen & bezorgen
Home / Oprijplaten

Oprijplaten

Bekijk ons assortiment nieuwe en gebruikte oprijplaten voor uw bedrijfswagen of bus.

Toont alle 4 resultaten

 • Gebruikt

  9022-3 Altec

   899,00 Excl. BTW
 • Gebruikt

  8927 AXS

   899,00 Excl. BTW
 • Gebruikt

  8938-13 Altec

   849,00 Excl. BTW
 • Gebruikt

  8643-7 AMF

   849,00 Excl. BTW

Oprijplaten bedrijfswagen

Oprijplaten voor bedrijfswagens zijn essentieel voor het veilig en efficiënt laden en lossen van zware goederen. Ze vormen een cruciaal onderdeel van de uitrusting voor vele professionals, van leveranciers tot vakmensen die zware apparatuur vervoeren. Deze oprijplaten bieden een betrouwbare en duurzame oplossing om de toegankelijkheid van uw bedrijfsvoertuig te vergroten.

Diversiteit en veelzijdigheid

Ons assortiment van nieuwe en gebruikte oprijplaten voor bedrijfswagens omvat verschillende modellen, afmetingen en draagvermogens, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen en voertuigen. Of u nu lichte of zware ladingen vervoert, wij hebben de juiste oprijplaat voor uw behoeften. Onze oprijplaten zijn ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden geïnstalleerd en verwijderd, wat zorgt voor maximale flexibiliteit in uw werk.

Sterkte en duurzaamheid

Veiligheid staat voorop bij ons assortiment oprijplaten. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zorgen voor stevigheid en duurzaamheid. Dit garandeert niet alleen een lange levensduur, maar biedt ook stabiliteit en veiligheid tijdens het gebruik. Onze oprijplaten zijn bestand tegen de zware eisen van dagelijks professioneel gebruik en bieden betrouwbare prestaties onder alle omstandigheden.

Gemak en efficiëntie

De keuze voor de juiste oprijplaten voor uw bedrijfswagen kan een aanzienlijke impact hebben op uw werkprocessen. Door het vergemakkelijken van het laden en lossen, kunt u tijd besparen en de efficiëntie verhogen. Dit betekent minder fysieke inspanning en meer tijd om u te concentreren op de taken die er echt toe doen.

Oprijplaten bij Veltmaat BWI

Investeren in de juiste oprijplaten voor uw bedrijfswagen is een slimme keuze die uw werkzaamheden vergemakkelijkt. Bekijk ons assortiment van kwalitatieve oprijplaten en vind de perfecte match voor uw bedrijfsvoertuig. Bekijk daarnaast ons assortiment bedrijfswagen kasten, vloerladesystemen, bankschroef systemen en meer. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat en maak uw bus of bedrijfswagen efficiënter en veiliger.

Begin gesprek
1
Hallo! Kunnen we je helpen?