Grote voorraad
Nieuw & gebruikt
Afhalen & bezorgen
Grote voorraad
Nieuw & gebruikt
Afhalen & bezorgen
Home / Blog / 5 populaire merken voor het inrichten van bedrijfswagens

5 populaire merken voor het inrichten van bedrijfswagens

Wanneer je bedrijfswageninrichting overweegt, wil je investeren in kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. Bij Veltmaat BWI begrijpen we dit als geen ander. Daarom hebben we de vijf populairste merken voor je op een rijtje gezet: Provan, Aluca, Sortimo, Bott en Modul-System. Ontdek waar deze merken om bekend staan en waarom ze jouw aandacht verdienen.

Provan

Provan staat bekend om zijn maatwerkoplossingen en flexibele inrichting voor bedrijfswagens. Of je nu een kleine bestelwagen of een grote bedrijfsbus hebt, Provan biedt oplossingen die perfect passen bij jouw specifieke wensen en behoeften. Met hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpen zorgt Provan voor een efficiënte en georganiseerde werkruimte.

Aluca

Aluca is een merk dat zich onderscheidt door het gebruik van aluminium in hun bedrijfswageninrichtingen. Dit maakt de systemen niet alleen lichtgewicht maar ook bijzonder robuust. Aluca biedt modulaire systemen die gemakkelijk aanpasbaar zijn, waardoor je je inrichting kunt optimaliseren voor diverse soorten werkzaamheden. Duurzaamheid en flexibiliteit staan centraal bij Aluca.

Sortimo

Sortimo is al jaren een gevestigde naam in de wereld van bedrijfswageninrichting. Bekend om hun uitgebreide assortiment aan modules en accessoires, biedt Sortimo oplossingen voor elk type bedrijfswagen. Het merk staat vooral bekend om zijn innovatieve veiligheidsoplossingen, zoals antislipvloeren en stevige bevestigingssystemen, waardoor je gereedschap en materialen altijd veilig zijn opgeborgen.

Bott

Bott biedt hoogwaardige en ergonomische bedrijfswageninrichtingen die speciaal zijn ontworpen om de werkprocessen te optimaliseren. Met een focus op duurzaamheid en gebruiksgemak, zorgt Bott ervoor dat jouw bedrijfswagen niet alleen efficiënt is ingericht, maar ook comfortabel om in te werken. De slimme opbergsystemen en robuuste constructies maken Bott een favoriet onder professionals.

Modul-System

Modul-System staat bekend om zijn modulaire en aanpasbare bedrijfswageninrichtingen. Met een breed scala aan producten en accessoires, biedt Modul-System oplossingen die je bedrijfswageninrichting flexibel en efficiënt maken. Het merk combineert innovatief design met duurzaamheid, waardoor je inrichting niet alleen functioneel, maar ook toekomstbestendig is.

Conclusie

Of je nu op zoek bent naar nieuwe of gebruikte bedrijfswageninrichting, de merken Provan, Aluca, Sortimo, Bott en Modul-System bieden elk unieke voordelen die je werk efficiënter en georganiseerder maken. Bij Veltmaat BWI hebben we een uitgebreid assortiment van deze topmerken. Aarzel niet en bestel vandaag nog jouw bedrijfswageninrichting bij ons. Optimaliseer je werkruimte en ervaar de voordelen van een professionele inrichting!

Begin gesprek
1
Hallo! Kunnen we je helpen?